Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 

Design stoelen en tafels op maat

De huiselijkheid van tafels en stoelen

Tafels en stoelen vormen belangrijke elementen in jouw huis. Je ontmoet elkaar dagelijks aan tafel. Je neemt er een stoel bij en je gaat op je gemak zitten, om te eten, te praten en om samen te zijn. Net omwille van deze prominente rol, doet Bramo er alles aan voor elk huis het perfecte meubilair aan te bieden. Voor de tafels kiest Bramo voor maatwerk. Ons aanbod aan stoelen bestaat dan weer uit verschillende designmerken.

Ons aanbod aan tafels en stoelen kan perfect gebruikt worden in jouw nieuwe keuken.

Maatwerk in tafels: tafelbladen, frames, tafelpoten of volledige stuks

Bij Bramo worden de tafels op maat gemaakt, met voor het tafelblad een materiaal naar keuze: laminaat, steen (graniet, kalksteen, composiet, ceramik, dekton), massief hout enz.

Ook voor de tafelframes zijn er verschillende opties. Afhankelijk van jouw budget kan je gaan voor een frame op maat in inox, ofwel een standaard frame in inox of in inox look (afhankelijk van het gewicht van het tafelblad).

Indien je beslist om voor een tafel in massief hout te kiezen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze leveranciers kunnen volledige tafels op maat maken, gaande van het blad tot de poten en de frame. Dus wens je een tafel met een speciale maat van poten, of met een unieke frame? Geen probleem, Bramo staat garant voor kwalitatief maatwerk.

Naast de tafels op maat bieden we ook enkele tafels aan van de merken van de stoelen die we verdelen.

Maatwerk in tafels: tafelbladen, frames, tafelpoten of volledige stuks
Hedendaagse design stoelen

Hedendaagse design stoelen voor elk interieur

De Lloyd Loom stoel van Vincent Sheppard: landelijk zitcomfort

De Lloyd Loom stoelen van Vincent Sheppard zijn stijlvolle zitmeubelen die zich perfect lenen tot landelijke en landelijk-strakke interieurs.

Dit merk gebruikt een authentieke weeftechniek waarbij Kraft papier rond een metalen draad gewikkeld wordt, met unieke kwalitatieve meubelstukken als resultaat.

De stoelen worden aangeboden in verschillende modellen en kleuren. Vooral voor het zitstuk, dat met de Lloyd Loom weeftechniek vervaardigd wordt, zijn de kleurmogelijkheden erg breed. Bij bepaalde stoelen kan zelfs het frame aangepast worden qua kleur (zwart of wit) en materiaal (inox, chroom of hout).

Naast de stoelen met een hoog zitcomfort bevat het assortiment ook krukken op verschillende hoogtes, stoelen en tafels voor buiten, kleine tafeltjes en andere accessoires (wasmanden, verlichting, enz.).

Hedendaagse design stoelen

Lapalma: stoelen en krukken voor het strakke interieur

Lapalma meubelen hebben een creatieve design look, en komen dan ook perfect tot hun recht in moderne, hedendaagse woningen. Net zoals bij de landelijkere stoelen van Vincent Sheppard staat zitcomfort en hoge kwaliteit voorop.

Het aanbod bestaat zowel uit hedendaagse stoelen als krukken, en dit op verschillende hoogtes. Kies bijvoorbeeld voor een zithoogte voor op een standaard werkhoogte, of voor een hoger model passend bij de hoogte van een bartablet.

De stoelen en krukken zijn - afhankelijk van het model  - verkrijgbaar in leder, hout, kunststof of stof . Voor de frames kan er qua materialen gekozen worden uit inox, chroom of gelakte materialen (zwart of wit), opnieuw afhankelijk per model. Voor de uiteindelijke afwerking van de stoelen en de krukken is er een ruime waaier aan stalen voor handen.

Naast stoelen en krukken bevat het gamma van Lapalma ook andere accessoires, zoals tv-meubilair en kapstokken.

Varier: modern ergonomisch zitmeubilair

Varier is een merk van stoelen en krukken dat bekend staat om zijn ergonomisch zitcomfort. Ze zetten vooral in op een goede houding voor de rug en het lichaam in het algemeen. De hippe meubelen zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment aan kleuren, zowel in stof als in leder.

Inspiratie op doen

Op zoek naar design stoelen en tafels op maat?

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal, of contacteer ons via het contactformulier, via mail of telefonisch.  Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte tafels en stoelen!

Onze partners