Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 

Keukenapparatuur en keukentoestellen

Visueel aantrekkelijk gebruiksgemak

Keukentoestellen zorgen voor gebruiksgemak in de keuken. Naast de praktische voordelen moeten ze er echter ook goed uitzien, en perfect passen bij jouw moderne, landelijke of tijdloze keuken. Bramo werkt samen met partners die aan deze voorwaarden voldoen.

Onderbouw- en opbouwspoeltafels en spoelbakken

Voor zowel onderbouw- als opbouwspoeltafels doet Bramo meestal beroep op Franke. Het grootste deel van de verkochte spoeltafels en spoelbakken is uit inox gemaakt, maar ook naar spoeltafels in Fragranit+ is er meer en meer vraag.

Fragranit+ is als vierde hardste materiaal breukbestendig, slijtvast maar ook ongevoelig voor krassen, verkleuringen, koude en hitte tot 280° C. Het composietmateriaal is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit brede aanbod maakt een subtiele en zachte overgang tussen het blad en de spoeltafel mogelijk.

Alle spoeltafels - zowel deze uit roestvrije staal als uit Fragranit+ - van Franke zijn hygiënisch en onderhoudsvriendelijk, en bovendien hebben ze een lange levensduur.

Naast Franke werkt Bramo voor eerder landelijke projecten ook met porseleinen spoeltafels van Villeroy & Boch.

Er kunnen, indien gewenst, ook andere merken van spoeltafels en spoelbakken besteld worden.

Van klassieke tot kokend water kranen

Bramo maakt niet enkel gebruik van de spoeltafels en spoelbakken van Franke. Ook het aanbod aan kranen is erg ruim en kwalitatief. Het Franke kranenassortiment omvat naast de klassieke ééngreepsmengkranen ook semi-professionele modellen, vensteroplossingen, producten die instant kokend water produceren of kranen met geïntegreerde verlichting. De uitvoering van de kranen kan in hoogwaardig roestvrij staal, chroom, of mat verchroomd materiaal gebeuren. Er kunnen zelfs kleuraccenten toegevoegd worden.

Het merk KWC zorgt eveneens voor een groot aanbod aan kwaliteitskranen, met een focus op mengkranen. De kranen blinken uit omwille van hun Zwitserse design.

Ben je op zoek naar een puur Belgische kraan? Kies dan voor een kraan van RVB, een merk dat hun exclusieve, hedendaagse en klassieke kranen volledig in België produceert.

Wil je makkelijker gebruik maken van kokend water in de keuken? Dan is de kokend water kraan van Quooker of van Franke de perfecte oplossing.

Comfort én design in keukentoestellen en dampkappen

Bramo werkt samen met drie vaste merken in grote en kleinere keukentoestellen, namelijk Miele, Kitchenaid en Atag. Ook andere merken van toestellen en apparatuur kunnen besteld en geleverd worden. Zo kan jouw keuken perfect ingericht worden zoals jij het wenst.

Voor dampkappen en afzuigsystemen doet Bramo beroep op Venduro als vaste leverancier. De sterkte van Venduro is de volledig op maat aangepaste aanpak. De noden van de ruimte en het specifieke gebruik van de keuken worden meegenomen in de keuze van de dampkap. Komt er een kookplaat, grillplaat, friteuse of wokbrander onder de dampkap of het afzuigsysteem? Alle details worden in kaart gebracht voor een perfecte oplossing op maat.

Comfort en design

INSPIRATIE OP DOEN

Op zoek naar keukenapparatuur en keukentoestellen??

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal, of contacteer ons via het contactformulier, via mail of telefonisch.  Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte keukenapparatuur en keukentoestellen!

Onze partners