Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 

Kwaliteit in keukens

Flexibele maatoplossingen + service = Bramo keukens

De keuken is een drukbezochte ruimte in jouw woning. Je besteedt er dagelijks heel wat tijd, en je doet er meer dan koken alleen. De keuken is een soort van tweede leefruimte geworden, en hier is Bramo zich van bewust.

Daarom zetten we in op keukens die staan voor zowel kwaliteit als comfort, in een stijl naar keuze (hedendaags en modern, tijdloos en stijlvol, strak en minimalistisch of landelijke en cottage), en dit volledig op maat. Van afbraak tot plaatsing, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is. We combineren onze servicegerichte ingesteldheid met flexibele maatoplossingen en met materialen, afwerking, technieken en plaatsing van het hoogste niveau.

Zo heb jij geen zorgen, en kan je genieten van jouw droomkeuken.

Keukens van hoge kwaliteit, onze prioriteit

Bramo werkt samen met twee hoogkwalitatieve keukenfabrikanten. Voor elke project bekijken we welke partner zich het beste leent voor jouw specifieke noden.

Onze Belgische fabrikant in keukens, maakt zowel landelijke als moderne keukens met materialen van de hoogste kwaliteit. Naast de basismaterialen zijn er ook specialere en unieke afwerkingen mogelijk. Gelakte MDF deuren en spaanderplaten voor laminaat deuren zijn slechts enkele van de vele opties voor keukenkasten. Kortom, deze keukenbouwer verzorgt keukens op maat (bijvoorbeeld l-vormige, u-vormige en t-vormige keukens), en dit op het allerhoogste niveau.

Ook bij de Duitse fabrikant waarmee we samenwerken, staan kwaliteitskeukens voorop. Ondanks het feit dat deze keukens met de beste materialen en met hoogstaande afwerking vervaardigd worden, zijn eerder budgetvriendelijke keukens via deze partner zeker een optie.

Comfort en design in keukentoestellen

Comfort én design in keukentoestellen

Keukentoestellen zorgen voor gebruiksgemak in de keuken. Naast de praktische voordelen moeten ze er echter ook goed uitzien, en perfect passen bij jouw moderne, landelijke of tijdloze keuken.

Spoeltafels of spoelbakken, kranen, dampkappen of afzuigsystemen en andere grote en kleine keukentoestellen? Ontdek met welke klassevolle merken Bramo aan de slag gaat!

Klassevolle werkbladen en keukenbladen: de kers op de taart

Bramo kiest voor hoogstaande en visueel aantrekkelijke werkbladen. Een werkblad dat een lange levensduur heeft en dat perfect past in het groter geheel, tilt jouw keuken tot een hoger niveau. Onze vaste leveranciers meten zelf de keukenbladen op, en zorgen voor een professionele plaatsing. Materialen zoals graniet, kalksteen, composiet, dekton, ceramic, inox en laminaat behoren tot de mogelijkheden.

Klassevolle werkbladen en keukenbladen

Een goed onderhoud voor een langere levensduur

Voor zowel de werkbladen, de kasten, de deuren én de toestellen van jouw keuken biedt Bramo professionele onderhoudsproducten aan. Want kwalitatieve materialen verdienen enkel het beste onderhoud. Zo geniet je nog langer van jouw perfecte keuken.

Een keuken bij Bramo: het stappenplan

 1. Kom langs in onze toonzaal en ontdek ons aanbod
 2. We zitten samen aan tafel om inzicht te krijgen in jouw wensen en in de verdere mogelijkheden voor jouw keuken
 3. Gebaseerd op dit persoonlijke gesprek maken we een offerte voor het totaalproject en (eventueel) een bijgaande tekening voor de keuken
 4. We bespreken samen de offerte en de tekening en we toetsen af of alles voldoet aan jouw wensen
 5. De opmetingen worden uitgevoerd
 6. De bestelling wordt geplaatst en de planning wordt opgemaakt
 7. Samen met onze leveranciers kies je de keukentoestellen  voor jouw keuken
 8. In het geval van een renovatie kan Bramo zorgen voor de afbraakwerken van jouw oude keukens
 9. Bramo zorgt samen met de verschillende leveranciers voor de volledige plaatsing van jouw nieuwe keuken
 10. Ontdek ons aanbod aan design stoelen en tafels op maat om jou keuken verder in te kleden
 11. Ziezo, je bent klaar om volop van jouw keuken te genieten!

INSPIRATIE OP DOEN

Op zoek naar kwaliteit in keukens?

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal, of contacteer ons via het contactformulier, via mail of telefonisch. Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte kwaliteitskeuken!

Onze partners