Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 

Jouw totaalpartner voor keuken, badkamer, stoelen, tafels & interieur

Keuken

Keukens, badkamers, keukentoestellen, tafels & stoelen

Bramo is de ideale totaalaannemer voor keukens en badkamers (zowel renovaties en verbouwingen als nieuwbouwprojecten), en voor andere interieurelementen zoals tafels en stoelen.

Van een eerste persoonlijke gesprek, de opvolging van de werf tot de volledig afgewerkte inrichting. Bramo zorgt voor complete opvolging met één vaste contactpersoon.

Je hoeft je geen zorgen te maken over planning en afspraken, wij staan in voor het gehele project. Bramo stuurt de verschillende onderaannemers – waarmee we gereld samenwerken – aan, zodat jij niet met verschillende tussenpersonen in contact moet staan. We kiezen steeds voor deze terugkerende onderaannemers omdat deze garant staan voor kwaliteit, zowel qua materialen, technieken als afwerking.

Van afbraak tot afgewerkt interieur

Ben je benieuwd hoe we te werk gaan?

Eerst ontvangen we jou graag voor een bezoek in onze recent vernieuwde toonzaal in de Lindestraat 307, te Zwijndrecht Antwerpen. Bezichtig er onze keukens, badkamers, keukentoestellen, tafels en stoelen, en krijg een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en noden aan de hand van toonzaalmodellen en stalen.

Na dit gesprek maken we een eerste vrijblijvende offerte en een tekening op maat op. We bespreken welke van onze kwaliteitsmaterialen voor de keuken of de badkamer jou het meest aanspreken, bijvoorbeeld laminaat, lakwerk, fineer, massief hout, graniet, composiet, dekton, ceramic, inox of glas. En dit alles kan in een stijl naar keuze, van landelijk tot modern!

Na akkoord nemen we alles samen nog een laatste keer door, en worden de opmetingen bij jou thuis uitgevoerd. Indien nodig kan Bramo ook de afbraakwerken voor zich nemen.

We plaatsen de bestellingen en we brengen jou op de hoogte gebracht van de verdere planning van de werken.

Daarna worden de werken aan jouw interieur uitgevoerd, en dit met de vooropgestelde planning in gedachten. Loodgieterij, elektriciteit, vloerwerken, tegelwerken, plafonds, schilderwerken, wij staan in voor het totaalproject van jouw inrichting.

Kortom, wij bieden jou graag een oplossing op maat voor keukens, badkamers, keukentoestellen, tafels en stoelen. Zo verwezenlijken we samen het interieur van jouw dromen!

Afgewerkt interieur
Project/Toonzaal keuken

We verdiepen ons graag in jouw project

Bramo staat al meer dan 30 jaar voor service, flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. We blijven dagelijks inzetten op innovatie, om nog beter te voorzien in de noden van onze klanten.

Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we jouw project beter kunnen leren kennen.

Hopelijk tot snel!

Els

Bramo